Over ons

Wil je zelf ook professioneel nagestyliste worden? Dan wil je natuurlijk alles weten over het verzorgen en stylen van nagels maar ook hoe je moet omgaan met klanten, hoe je een succesvol salon uitbouwt…

Dé Nederlandse Groothandel in Hollywood & Pronails

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van nagelverzorging, styling en nailart, is Nathalie Laeremans meermaals onderscheiden all-round nagelstyliste en verzorgt zij in Maastricht de befaamde en erkende Entity vakopleidingen, Pronails vakopleidingen en Hollywood Nails vakopleidingen. En landelijk importeur van Hollywood Nails.

In het kort

Bespaar geld en tijd door nog vlotter te leren werken met een van onze perfectie
trainingen. NailsCouture begeleidt je om o.a. de perfecte vijltechniek, freestechniek, opbouw, etc onder de knie te krijgen waardoor je waardevolle tijd kan besparen. Of ontdek een slimme manier om acryl / gel / polygelnagels te plaatsen, natuurlijker dan ooit tevoren. In deze workshops leren we je alles om efficiënter kunstnagels te plaatsen. Dit werkt echt!

Hollywood Nails is een groothandel, daarom zijn alle prijzen op deze website vermeld exclusief BTW. Aan het einde van het bestelproces wordt de BTW toegevoegd aan uw bestelling.

Regelmatig brengen we bepaalde artikelen extra onder de aandacht. Omdat er een promotie is, omdat ze nieuw zijn, of gewoon omdat het super artikelen zijn die echt de moeite waard zijn om gewoon even te bekijken. Kun je een bepaald product niet terugvinden, neem dan even contact met ons op. Ook al hebben we het niet standaard in ons assortiment, kan het meestal wel geleverd worden.

Ons team

Particulieren kunnen bij ons terecht voor verzorgingsproducten en een heel scala aan professionele nagellakken etc. In onze nagelsalon kun je terecht voor alle benodigde professionele producten, maar je kunt ook online bestellen in onze grote webwinkel van NagelsGroothandel.nl.

Interesse om partner te worden?

Neem contact op met vragen over producten en leveringen. Wij bieden een volledig assortiment producten aan voor de nagelsalon/winkel.